3D-visualisering / Bostadsvisualisering

Hur kan vi skapa en tydlig och attraktiv bild av ditt erbjudande?

Bostadsvisualisering

– Vi har alla verktyg

Vi är proffs på digital bostadspresentation och presentation av byggprojekt. Vi tar fram säljande bilder, VR-presentationer, filmer och säljstödslösningar som anpassas för rätt målgrupp och säljkanal. Flera av oss är arkitekter så vi har bra förståelse för hur man visar arkitekturen på bästa sätt. Komplettera bilderna med VR-rundvandring i lägenheterna, eller med en film från området. Underlätta för kunden att välja inredning i en av våra tillvalsväljare, och presentera bostäderna i vår lägenhetsväljare.

Med rätt bildmaterial och med anpassade digitala verktyg underlättar vi ditt möte med marknaden.

Bostadsaffären
– en av de största investeringarna i livet

Många av oss har känt osäkerheten och oron som kommer med att göra en av livets största investeringar- bostadsaffären. Med tydliga och informativa bilder kan våra visualiseringar, tillvalsväljare och annat presentationsmaterial göra kunden tryggare i sitt val.

Tilsamman bygger vi förtroende

Ditt projekt ska självklart visas på bästa sätt, men det är också viktigt att det speglar verkligheten. Den framtida ägaren eller hyresgästen ska känna trygghet och veta att det material som visar bostaden stämmer med verkligheten. Flera av oss på Visualisera är arkitekter i grunden, och för oss är det viktigt att detaljer och färger visas så riktigt som möjligt.

Interiörer

Vi tar fram verklighetstrogna bilder som anpassas för rätt målgrupp och säljkanal. Vi har jobbat med många av Sveriges ledande möbeltillverkare sedan vi startade, och har koll på vad som är aktuellt. Låt oss föreslå inredning eller ge oss dina egna referensbilder eller moodboards.

Exteriörer och översikter

Vi på Visualisera tar fram exteriörer och fotomontage med hög kvalitet. Vi modellerar ditt projekt från grunden eller använder oss av 3D-modeller från projekteringen. Vår bakgrund som arkitekter underlättar kommunikationen med arkitekten, och ger färre fel. Vi sköter gärna fotograferingen, både på låg och hög höjd.