3D-visualisering / Lokalvisualisering

Hur kan vi skapa ett tydlig och attraktiv bild av ditt erbjudande?

Låt oss hjälpa dig med lokalvisualisering och digitalt presentationsmaterial! När du ska förklara för din blivande kund eller hyresgäst varför de ska välja just din fastighet är det otvetydigt så att det går lättare med visuellt material. I själva verket har många svårt för att förstå ritningar i 2D, och det är definitivt lättare att ta till sig en planlösning eller en visualisering i 3D. Är den dessutom realistisk och målgruppsanpassad så har kunden lättare att föreställa sig själv på dina ytor eller i din fastighet.

Lokalvisualisering
– Vi har alla verktyg

Visualisera är proffs på digital presentation av lokaler och offentlig miljö. Vi tar fram säljande bilder, VR-presentationer, filmer och säljstödslösningar som anpassas för rätt målgrupp och säljkanal. Flera av oss är arkitekter så vi har bra förståelse för hur man visar arkitekturen på bästa sätt. Komplettera bilderna med VR-rundvandring i lokalerna, eller med en film från området. Underlätta för kunden att välja material eller inredning i en av våra tillvalsväljare.
Rätt bildmaterial och anpassade digitala verktyg underlättar ditt möte med marknaden.

Vi visar det ännu inte byggda

Med lokalvisualisering i 3D kan du beskriva det som ännu inte finns. Du kan till exempel visa en lokal inredd för en eller flera olika verksamheter för att inspirera köpare och hyresgäster. Du kan även illustrera olika alternativ med hjälp av till exempel en materialväljare, eller använd en 3D-planlösning för att förklara en komplicerad planlösning. Eller för att formulera om det- i overkligheten är allt möjligt!