Vi på visualisera

Visualisera- Länken mellan idé och verklighet

Vi på Visualisera visar vad du kan. Låt oss hjälpa dig att förklara din idé, din produkt eller ditt projekt visuellt och tydligt.

 

Vi gör vad vi heter

Redan 2001 startade vi Visualisera och sedan dess har vi fokuserat på presentation av byggnation, arkitektur och inredning. Vi tar fram 3D-visualiseringar, konfiguratorer, film och animationer åt till exempel materialtillverkare och byggföretag, företrädelsevis i Sverige men också i övriga norden och i Europa.

Flera av oss är i grunden byggnadsarkitekter. Tack vare det har vi en bra förståelse för både konstruktion och för hur man kan få fram rätt yttryck i det material som ska beskriva ditt projekt på bästa sätt. Förutom arkitekter har vi kompetenser som 3D-artister som har både teknisk och visuell kunskap. Därutöver har vi utvecklare och grafisk kompetens. Därutöver tar vi gärna hand om både fotografering och drönarfotografering.

Som ett resultat av att vi tänker långsiktigt så stannar både kunder och personal kvar hos oss. Alla relationer ska fungera! Det ger också en stabilitet i företaget ekonomiskt, och vi har tilldelats högsta kreditvärdighet av Syna de senaste åren.

Vi har långa relationer med våra kunder

Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest framträdande företag inom bygg- och inredningsbranschen.
Många av dem har arbetat tillsammans med oss sedan starten. Några av våra långa relationer ser du exempel på här under.