3D-visualisering / Visualisering för bostadsförsäljning

Hur kan vi skapa en tydlig och attraktiv bild av ditt erbjudande?

Digital presentation och visualisering för bostadsförsäljning.

Bostadsvisualisering

– Vi har alla verktyg

Vi är proffs på digital presentation av byggprojekt vid nyproduktion och bostadsförsäljning. Med hjälp av till exempel säljande 3D-visualiseringar, VR-presentationer, filmer och säljstödslösningar som anpassas för rätt målgrupp och säljkanal kan vi förbättra din kommunikation med dina kunder. Flera av oss är arkitekter, därför har vi bra förståelse för hur man visar arkitekturen på bästa sätt. Komplettera bilderna med VR-rundvandring i lägenheterna, eller illustrera med exempelvis en film från området. Underlätta för kunden att välja inredning i en av våra tillvalsväljare, och presentera slutligen bostäderna i vår lägenhetsväljare. Vi kan allt om visualisering för bostadsförsäljning.

Med rätt bildmaterial och med anpassade digitala verktyg underlättar vi ditt möte med marknaden.

Bostadsaffären
– en av de största investeringarna i livet

Många av oss har känt osäkerheten och oron som kommer med att göra en av livets största investeringar, nämligen bostadsaffären. Det är otvivelaktigt  en stressande situation som dessutom ofta innebär ett stort ekonomiskt åtagande. Med tydliga och informativa bilder kan våra visualiseringar, tillvalsväljare och annat presentationsmaterial göra kunden tryggare i sitt val. Oavsett vad du behöver för att göra bostadsaffären enklare så kan vi hjälpa dig med att ta fram övertygande och visuell information.

Tilsammans bygger vi förtroende

Ditt projekt ska självklart visas på bästa sätt, men det är också viktigt att det speglar verkligheten. Den framtida ägaren eller hyresgästen ska känna trygghet och veta att det material som visar bostaden stämmer med verkligheten. Flera av oss på Visualisera är arkitekter i grunden, och för oss är det viktigt att detaljer och färger visas så riktigt som möjligt.

Interiörer

Förutom att ta fram verklighetstrogna bilder ser vi till att anpassa materialet för rätt målgrupp och säljkanal. Eftersom vi har jobbat med många av Sveriges ledande möbeltillverkare sedan vi startade, så har vi koll på vad som är aktuellt. Eftersom flera av oss dessutom är arkitekter så kan vi följaktligen föreslå lämplig inredning.

Exteriörer och översikter

Vi på Visualisera tar fram exteriörer och fotomontage med hög kvalitet. Vi modellerar ditt projekt från grunden eller använder oss av 3D-modeller från projekteringen. Vår bakgrund som arkitekter underlättar kommunikationen med arkitekten, och ger färre fel. Vi sköter gärna fotograferingen, både på låg och hög höjd.